Här ska jag visa dig en steg-för-steg-guide om hur du beställer dina produkter via vår webbplats. Beställningsprocessen är ganska enkel och du behöver bara några minuter från att välja en specifik produkt tills du får ett bekräftelsemeddelande om att din produkt har beställts.

Bläddra i produkterna

Kolla in en mängd olika produkter på vår webbplats och sök efter det läkemedel du letar efter eller passar dig. Det finns ingen anledning att stressa; dock kan du lugnt hitta olika produkter som vi erbjuder enligt din tid och förmåga.

Lägg till dina produkter i kundvagnen

För varje läkemedel du vill köpa måste du lägga till dina varor i din kundvagn genom att klicka på knappen ”Lägg i kundvagn”. Du kan lägga till flera artiklar som du vill i kundvagnen. Det är viktigt att notera här att du också har chansen att beställa mer än en mängd av samma produkt.

Transport och leverans

Nästa sak i beställningsprocessen är att föredra hur du vill att dina artiklar ska levereras. Du måste göra ett aktivt val genom att föredra ett av de tillgängliga transportalternativen vi erbjuder.

Slutför ordern

Det sista steget i beställningsprocessen är att bekräfta och slutföra beställningen genom att lägga till personliga uppgifter som ditt namn, telefonnummer, adress och sedan betala för varorna. När du klickar på beställningsknappen får du också ett bekräftelsemeddelande där du kan kontrollera alla detaljer som din beställning består av.

Saker att tänka på när du köper receptbelagda läkemedel online

Hur du köper receptbelagda läkemedel online kan variera mellan olika onlineapotek. På några ställen säljer de medicinerna utan recept, medan andra behöver ett giltigt recept som har getts av en licensierad läkare för att sälja receptbelagda läkemedel. Som kund är det säkert att handla på onlineapotek som behöver recept och samarbetar med licensierade apotek. I dessa fall vet du vad du beställer och vilken typ av läkemedel du får hem.

När det inte finns något recept och EU-godkännande för ett apotek som erbjuder mediciner blir det inte säkert för dig att handla. Till exempel kan det vara så att du får helt olika föremål som du har bestämt dig för – men som är svåra att identifiera och utfärdas under fel namn – eller att dosen varierar. Det kan utgöra en betydande hälsorisk för dig som individ, och du bör försäkra att de mediciner du äter är detsamma som de säljs som.

Om onlineapoteket inte har EU-godkännande för att bedriva verksamheten finns det en ökad chans att läkemedlen de säljer inte är vad de är avsedda att vara; de kan dock vara helt olika – allt från droger med andra aktiva element inaktiva tabletter. Kontrollera alltså det onlineapotek du ska handla innan du gör en beställning.